петък, 31 август 2012 г.

Натурална козметика от "Ателие За Мечти" - част II








Условия за поръчка


Натурални масла и кремове

Олио за Лице и Тяло - натурално, хидратиращо, заздравяващо, ароматно. Съдържа натур. растителни масла (маслиново, бадемово, жожоба, грозд. семки, авокадо и др.), билкови извлеци (маслени), етерични масла. Да се разклаща преди употреба. Нанася се след измиване върху леко влажната кожа с масажни движения до пълното му попиване. 2 вида: 1) за мазна и смесена кожа, и 2) за суха и нормална кожа.

Крем "Иланг-иланг и Нероли"
Суперхидратиращ, със сладък свеж аромат и с естествен UV-фактор. Попива бързо и оставя кожата мека и ухаеща. Подходящ за тяло, както и за лице (за суха и нормална кожа).
Съдържа само чисти природни масла - шеа (карите), кокос, бадем, жожоба и гроздови семки, пчелен восък, етер. маслa иланг-иланг и нероли. Ароматът на иланг-иланг се счита за аромат на “любовта и чувствеността”, натурален афродизиак; действа положително както на суха, така и на мазна кожа, благоприятно е за раздразнителна и увредена кожа. Маслото от нероли е като втечнена слънчева светлина, дарява настроение и радост.


"Сухо" ароматно масло    
Натурално масло за тяло на и интересни кубчета-формички, невероятно овлажняващо и ароматно. Съдържа само чисти природни масла: шеа (карите), жожоба, кокос, пчелен восък и етерични масла. Подходящо и като балсам за устни. Може да се използва и като сух парфюм. 3 вида: "Иланг-иланг и Нероли", "Пачули и Портокал" и "Лавандула и Мента
*Не се доставя през летните месеци поради риск от разтапяне


"Натурален Крем" за лице и тяло с UV-защита
Подходящо за суха и чувствителна кожа, обновява и защитава, с естествен UV-фактор 4. Съдържа само чисти природни масла - кокосово, шеа (карите), сусамово, маслиново, гроздови семки, пчелен восък. Без етерични масла и аромати (с лек естествен аромат на сусам).


Крем "Авокадо и Алое"  Натурален крем с масло от авокадо и извлек от алое - подходящ за суха, лющеща се кожа, против кожни раздразнения, както и като нощен крем. С билкови извлеци (лайка, невен, мащерка, босилек) и етерични масла (чаено дърво, розмарин, лимон). Съдържа масла от авокадо, кокос, жожоба, гроздови семки, пчелен восък, извлек от алое, билкови извлеци, етер. масла от чаено дърво, розмарин и лимон.


Крем за около очи и против бръчки "Пшеничен зародиш и Тамян"
Подхранващ крем за около очи, при отпусната и повяхнала кожа, заглажда фините бръчици. Съдържа масла от пшеничен зародиш, тамян, кокос, жожоба, бадем, витамин А и Е, розова вода, пчелен восък. Още древните египтяни са използвали маслото от тамян за подмладяващи маски, то повишава еластичността на повяхнала кожа, оказва лифтингово действие, обновява клетките и стимулира синтеза на колаген.

Крем "Какао и Мед" за ръце
Подхранващ натурален крем с какаово масло, бадемово масло, жожоба, вазелин, пчелен восък и мед. Без добавени аромати, с лек естествен аромат на какао и мед. Защитава и подхранва ръцете, може да се използва и като защитен крем за лице срещу вятър и студ, или като балсам за устни. Особено подходящ за суха, напукана кожа.

Балсам за устни: "Мандарина и Иланг-Иланг"
С изкусителен аромат, съдържа натурали масла от ши (карите), кокос, жожоба, бадем, пчелен восък, вазелин, розова вода, мед, етер. масла от мандарина и иланг-иланг. Защитава от студа и вятъра, с естествен UV-филтър, безцветен, подходящ за напукани устни, както и като крем за ръце.

* Съхранение на натурални масла и кремове – на тъмно и хладно място, до 3 мес.


Лосион за коса: против косопад, при пърхот, за засилване на косата; съдържа билкови извлеци (водни и спиртни), етерични масла. Втрива се с масаж в корените (по възможност всеки ден) и се оставя да изсъхне, без измиване. *Съхранение - в хладилник, до 1 мес.
.              
Лосион-тоник за лице: освежаващ, почистващ, балансиращ. Съдържа билкови извлеци, вода, ябълков оцет, жожоба, етерични масла. 2 вида: а) за суха и нормална кожа; б) за мазна и смес.кожа. Лицето се обтрива внимателно с памучен тампон, да се разклаща добре преди употреба *Съхранение - в хладилник, до 1 мес.

Натурални дезодоранти-лосиони*
Само от естествени съставки - билкови извлеци (водни и спиртни), етерични масла, розова вода. Различни комбинации, напр.: 1)„Нежност” – с роза, иланг-иланг, лавандула, портокал; 2) „Чувственост” – пачули, портокал, иланг-иланг; 3) „Свежест” – мента, лавандула, кедър, бор, евкалипт (унисекс); 4) „Билков” – салвия, мента, розмарин, билкови извлеци (унисекс); 5) „За мъже” – пачули, кедър, мента, бор; 6) "Плодов": портокал, лимон, мандарина, грейпфрут. 
* Без пулверизатор, намазват се върху кожата (зад ушите, на ръцете, под мишниците и т.н.), след като се разклати добре
Ароматно масло-парфюм: под формата на масло, действа подхранващо и за кожата. Разл. аромати (вж. по-горе дезодорантите). Съдържа натур. раст. масла (грозд.семки, жожоба), билкови извлеци (маслени), етерични масла. *Слага се зад ушите, на ръцете, разклаща се преди употреба. 
Натурални Репеленти (против комари): под формата на лосион или масло, само от билкови извлеци и етерични масла, с естествено действие против комари. С приятен свеж аромат, може да се използва и като дезодорант (може да се приготви и без етер.масла за чувств. хора). *Намазва се на откритите части на тялото, разклаща се преди употреба

* Съхранение на дезодоранти, парфюми и репеленти – на тъмно и хладно място, до 3 мес. 





1 коментар:


  1. искам да информирам обществеността как се излекувах от (ЖИВОТА СИМПЛЕКС ВИРУС) от жрицата карачи, посетих различни болници, но ми дадоха списък с лекарства като Фамвир, Зовиракс и Валтрекс, което е много скъпо за лечение на симптомите и никога не ме излекува , Разглеждах в интернет, търсейки лекарство срещу херпес и видях коментар на хора, които говорят как свещеничката карачи ги излекува. Аз я изпращам по пощата и тя ми изпраща билково лекарство, което взех и то сериозно работеше за мен, аз съм свободен човек сега без проблем, херпесният ми резултат излезе отрицателен. Моля се за вас жрица карачи, тук изпращайте вашите данни на жрицата карачи чрез princetesskarachi@gmail.com, за да излекувате вашите

    ОтговорИзтриване