вторник, 21 август 2012 г.

Представяне на сурови вкусотийки


Тук ще ви представим сладки и солени вкусотийки, които са предимно в суров вид. Нещата са изцяло вегански (без мляко, яйца и млечни продукти) и са с предимно сурови продукти (с малки изключения). Не преминават термична обработка, освен сушене при 45 градуса. Така се запазват ценните витамини и минерали в тях.

Суровите сладки са:
1. Вегански бонбони "Ден и Нощ"
2. Енергийно блокче с ядки и сушени плодове

Суровите соленки са:
1. Ленени крекери с подправки
2. Маслинени квадрати с тахан

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТИТЕ:


Бонбони „Ден и нощ“

Изкусителни суровоядски и вегански (без животинки продукти) бонбони, без захар, подобрители, овкусители, ароматизатори. Направени в два цвята, от където идва и името им.

Състав: суров слънчоглед, овесени ядки, фурми, сусамов тахан,  подправки, рошково брашно, кокосови стърготини. 





Енергийно блокче с ядки и сушени плодове 

Обичате ли зърнените блокчета? Предлагаме ви домашено направено такова енергийно блокче, идеално за закуска или след тренировка. Без консерванти, осветители, овкусители. Също така за любителите на планините това блокче е идеална храна, дава енергия за издръжливост при планинските преходи и се съхранява лесно.

Състав: фини овесени ядки, сурови ядки, сушени плодове, ленено семе, сусамово семе, сусамов тахан, кокосови стърготини, мед, ванилия



Ленени крекери с подправки

Богати на белтъчини и Омега-3 мастни киселини, тези крекери са с превъзходен аромат и вкус, благодарение най-вече на подправките в тях.

Състав: ленено семе, слънчогледово семе, сусам, суров доматен сос, маслини, хималайска сол, подправки.

Крекерите се сушат на 45 градуса, за да се запазят ценните вещества в продуктите.




Маслинени квадрати с тахан

Тези квадрати са идеални както за хапки като питифурки или да ги включите в направата на домашен кетъринг, така и за намазване на филийка като пастет или върху по-горните крекери. Ако ви се прияде соленичко - това е варианта.

Състав: маслини, овесено брашно, ленено семе, сусам, сусамов тахан. 

Пожелание могат да бъдат приготвени и други сурови вкусотийки по поръчка, като някои от продуктите могат да отпаднат или да бъдат заменени ( в случай, че не се консумират).

  Условия за поръчка



Няма коментари:

Публикуване на коментар